Marketingopleidingen Individueel, in groep, op maat, in company, een specifiek thema. Alles kan

Heb je een marketingafdeling of ben je een marketingmedewerker die bepaalde praktische vaardigheden nog moet aanscherpen of bijleren?
Via onze betaalbare en praktische marketingopleidingen ben je zo weer mee. We maken graag een speciaal aanbod voor wanneer meerdere medewerkers moeten getraind worden.

Inbound marketing

In deze opleiding leer je de principes van inbound marketing en hoe deze effectief in te zetten. Wat is de buyer journey en waarom zou je buyer persona’s gebruiken.

We gaan in detail in op het optimaliseren van je site voor zoekmachines tot de anatomy van leadgenerating landingpages.

zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden in Google is voor de meeste bedrijven topprioriteit. Helaas zijn heel veel web sites nog niet geoptimaliseerd voor zoekmachines.

In deze opleiding gaan we dieper in op het Google algorimte en leren we hoe je met je site hoger kan ranken in Google.

E-mail marketing

E-mail marketing is nog steeds één van de meest efficiënte manieren om je klanten te bereiken.

We gaan in deze opleiding dieper in op wat een goede mailing is, hoe en wanneer je moet automatiseren en we nemen een kijk op de verschillende tools die je kan inzetten.

Conversie optimalisatie

Hoe kan je meer bezoekers converteren, wat zijn de tips and tricks. Hoe geef je een klant de ideale klantervaring en maak je advocates van je klanten. We bekijken de ideale user-experience voor jouw web site én jouw webshop.

We gaan ook dieper in op de psychologie van het online verkopen. Hoe kan je onbewust bezoekers overhalen om bij jou te kopen.

Google Adwords

We maken je wegwijs in Google Adwords. We gaan over  de verschillende functies en mogelijkheden van Google AdWords. Tot de opleiding behoren: – Campagnes opzetten – Zoekwoorden onderzoeken  – Kwaliteitsscore optimaliseren – Prestaties meten – Rapporten opstellen, downloaden en aanpassen – Remarketing opzetten – Adverteren met video’s.

Wordpress

Hoe haal je het beste uit WordPress?

In deze praktijkgerichte training krijgt u een opleiding in het installeren, configureren en aanpassen van een WordPress web site en web shop. Welke zijn onmisbare hulpprogramma’s en noodzakelijke aanvullingen op WordPress en Woocommerce. Voor beginners en gevorderden.