Onze unieke aanpak

Wij zijn geen recruiters. We spreken en handelen uit ervaring

Wie kan er beter oordelen over de capaciteiten en kwaliteiten van marketingspecialisten dan andere ervaren marketingspecialisten?

Bij Marketingtalent worden geschikte medewerkers geselecteerd en gescreend door ervaren marketeers en sales mensen. Wij spreken de taal en voelen de passie.

Wij zijn geen “cv-movers” maar kennen al onze kandidaten en freelancers persoonlijk. Wij weten wat zij zoeken én willen.

We zoeken alleen de perfect match voor alle partijen. We willen iedereen laten groeien!

Ons Matchmaking proces

proces marketingtalent

Een samenwerking met Marketingtalent kan op 2 manieren :

 

1.No cure, no pay :

We zoeken uw vaste medewerker binnen een gegeven tijdspanne. Het tijdsbestek voor de opvolging en aanwerving zelf wordt vooraf bepaald zodat we niet het risico lopen goede kandidaten te verliezen. De fee voor de no cure no pay formule bij aanwerving hangt af van het niveau van de te zoeken kandidaat. We bepalen samen de verwachtingen voor de juiste kandidaat.

 

Prijsoverzicht vaste medewerkers:

– no cure no pay junior: 2.500 €
– no cure no pay medior: 3.500 €
– no cure no pay senior: 5.000 €
– no cure no pay C-Level: 8.000 €

 

2. Freelancers :

We zoeken uw marketingfreelancer voor een vooraf afgesproken dagprijs. De maandelijkse facturatie gebeurt via Marketingtalent. We bepalen samen de verwachtingen voor de juiste kandidaat.

page2image3691024

Garantieperiode :

Momenteel hebben we een tevredenheidsgraad van 100%. Bij onze selectiemethoden besteden we namelijk veel aandacht aan het feit of iemand echt binnen de visie en verwachtingen van het bedrijf en van een marketingafdeling past.

Mocht er om één of andere reden toch een vroegtijdig einde worden gesteld aan de arbeidsovereenkomst van de kandidaat tenzij door de werkgever tenzij door de kandidaat, dan hanteren we een degressieve garantieperiode.
Als de overeenkomst met de kandidaat wordt beëindigd binnen de 12 weken vanaf de datum van indiensttreding, zal Marketingtalent hetzij eenmalig kosteloos een nieuwe kandidaat zoeken en voorstellen, hetzij de klant een deel van de selectie-fee terugbetalen. Het eventueel terug te betalen bedrag wordt berekend op de helft van de door de klant betaalde selectie-fee en is gelijk aan 4,16% voor iedere volledige week dat de kandidaat binnen deze 12 weken niet werd tewerkgesteld.

 

Exclusiviteit :

We werken graag op basis van exclusiviteit. Dit om de kwaliteit van de selectie te vrijwaren. Bij niet-exclusiviteit willen alle recruiters zo snel mogelijk kandidaten naarvoor brengen en dit gaat ten koste van een grondige selectieprocedure.
In onze fee zit ook een budget voor campagnes inbegrepen. Wij kunnen nooit aan dergelijke lage fees werken indien meerdere recruiters op dezelfde vacatures werken.

We vragen enkel exclusiviteit voor de vacatures waarop we werken, nooit als enige recruiter voor het ganse bedrijf.
Het spreekt wel voor zich dat werken met 1 recruiter voordelen heeft naar employer branding en consistentie in het uitdragen van de visie van het bedrijf.

Exclusiviteit betekent uiteraard ook dat wij instaan voor het selectieproces van kandidaten die toch rechtstreeks contact met het bedrijf opnemen.
Door deze manier van werken kunnen we alle kandidaten tegenover elkaar zetten en aan dezelfde selectiegesprekken/proeven/methodes onderwerpen. Enkel op deze manier vinden we de perfecte match.