Opleiding Facebook content strategie

Wat leer je tijdens de training Facebook contentstrategie?

Tijdens de training Facebook contentstrategie leer je om de juiste doelstellingen en kpi’s te vertalen naar content. Je ondekt hoe je deze doelen meetbaar maakt. Je leert op welke manier je met content echte fans kunt krijgen. Onmisbaar hierbij is het opzetten van een contentkalender en de spelregels van een goede Facebookcampagne. Je leert hoe je van een winactie of fotowedstrijd een virale campagne maakt, maar misschien wel net zo belangrijk, hoe je met klachten en vragen om moet gaan of meer likes krijgt.

Je ontdekt met welke content je in staat bent de juiste doelgroepen te bereiken. Je hebt je doelstellingen geformuleerd en je weet hoe je de ROI van je acties en campagnes inzichtelijk maakt. Je weet hoe je meer fans en bereik kunt krijgen en hoe je fans kunt verleiden tot meer interactie en aankoop. Content produceren gaat je makkelijker af en je weet hoe je low-budget een professionele campagne opzet. Klachten en moeilijke vragen ga je niet meer uit de weg.

Na afloop van de training Facebook contentstrategie:

  • Ben je in staat om de doelstellingen en kpi’s daadwerkelijk te vertalen naar een Facebook contentstrategie.
  • Weet je hoe je goede en relevante content produceert die aansluit bij jouw doelgroepen.
  • Heb je inzicht gekregen in hoe je meer fans en bereik krijgt.
  • Weet je hoe je op Facebook een campagne opzet en hoe je die tot een succes maakt.
  • Weet je welke kpi’s relevant zijn om te meten en hoe je een goede Facebook- rapportage maakt van jouw posts, acties of campagnes.

Voor wie is deze training bedoeld?

De training is bedoeld voor online marketeers, social media specialisten en communicatieadviseurs: iedereen die zich bezighoudt met content, contentcreatie en social media en meer resultaat wil behalen met de inzet van Facebook.

Gegevens deelnemer

Graag invullen i.v.m. bereikbaarheid op trainingsdagen.

Factuurgegevens

We versturen de factuur per e-mail.
Na het inzenden van dit formulier ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving