Marketingtalent, onze doelstelling, onze passie

Ons doel is het worden van uw ‘hub’ voor aanwerving van marketing en digitale specialisten in België en daarbuiten.We geloven dat wij de visie en kennis hebben om dat te bereiken.

We denken en werken anders. Geen generiek aanpak of standaard oplossingen.

We richten ons op de noden van de huidige en toekomstige markt.

Dat betekent dat CV’s niet zomaar worden aangeboden zonder dat we uitgebreid met potentiële kandidaten hebben gesproken, zonder dat we alle details kennen over uw vereisten en wensen.

Onze expertise in marketing en sales recruitment is ongeëvenaard. Wij focussen enkel op marketing en sales profielen omdat dit ook strookt met onze eigen vakkennis. Je kan dus altijd op ons advies vertrouwen.We zijn trots op onze unieke aanpak, om zo aan de vereisten en behoeften van klanten én kandidaten te voldoen. We leggen niet alleen de nadruk op het vinden van die exceptionele medewerker maar ook in zijn of haar groei en integratie binnen uw organisatie.

Het aantrekken van sterke moderne marketing specialisten is essentieel om uw bedrijf, ook in de toekomst, te laten renderen. De toenemende focus op digitale marketing kanalen heeft een grote impact op het functioneren van een marketingafdeling. We doen er dan ook alles aan om te zoeken naar de beste mensen die resultaat kunnen boeken voor uw bedrijf.

We willen zowel bedrijven als kandidaten helpen met het benutten van hun volledig potentieel door het matchen van expertise en kennis met bedrijfswaarden en noden.