Ons Young Graduates Programma zorgt voor ondersteuning en opleiding, ook na de aanwerving.

Pas afgestudeerde marketeers hebben zeer vaak de juiste drive, een gezonde ambitie en de wil op te slagen. Helaas ontbreekt het hen soms aan praktische én business skills.

Loop als onderneming geen risico bij het aanwerven van jonge dynamische marketingspecialisten. Wij zorgen voor de juiste begeleiding en opleidingen tijdens de opstartmaanden. Zo ben je er zeker van dat young graduates de juiste praktische skills aanleren naast hun theoretische kennis.

Als young graduate kan starten in een onderneming een grote stap zijn waarbij concrete kennis snel moet aangeleerd worden, naast het ontdekken van bedrijfsculturen en ondernemingszin.

Wij helpen zowel het bedrijf als de jonge afgestudeerde marketeer elkaar ontdekken en samen groeien.

Na de werving en selectie begeleid Marketingtalent de Young graduate en leert hem de business inzichten die nodig zijn om in een organisatie te groeien.

Moeten er praktische skills aangeleerd worden zodat hij of zij direct hands-on kan ingezet worden? Geen probeem. Wij stippelen het groeitraject uit met de nodige opleidingen.

Zo kan bijvoorbeeld een opleiding in het gebruik van Mailchimp, Google analytics, Adwords, Hubspot,…nodig zijn om direct ingezet te kunnen worden. Wij zorgen voor de ondersteuning en begeleiding.

Aanwerven zonder risico’s dus.

 

Een vraag over het Young Graduates Programma? Geef ons een seintje